Κυριακή, 5 Απριλίου 2009

Θεατρική Παράσταση "Αννα Καρένινα": Φωτογραφίες

Τις φωτογραφίες από την παράσταση μπορείτε να τις δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ!

4 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Ωραία παιδιά, ωραίοι καθηγητές.
Όχι γιατί είδα την παράσταση. Αλλά γιατί είδα ότι κάνατε την παράσταση.

Το ξέρετε καλά - αφού το κάνατε: Δεν είναι λίγο. Τα κέρδη πολλά. Πάθος, δημιουργία, σχέσεις, αναμέτρηση με τον εαυτό σας και τις ιδέες, νοηματοδότηση της καθημερινότητάς σας, συγκίνηση.
Πάντα τέτοια!

Αλλά και το μπλογκ σας. Πρώτη φορά το επισκέφτηκα. Μοιάζει, στη σύλληψη, με το δικό μας σχολικό: Και τα δύο από κοινού, παιδιών-καθηγητών, και τα δύο με την έγνοια στην επικοινωνία και στη δημιουργικότητα.

Καλά ταξίδια να'χετε!

LiLiKi είπε...

Κάνετε πολύ ωραία πράγματα!

Μπράβο!

Το χωριό μου είναι στη Λάρισα και έρχομαι κά8ε καλοκαίρι..( αν και είμαι από τα τρίκαλα!!)
Οπότε σας θεωρώ πατριωτάκια! XD

Καλή συνέχεια παιδιά, καλή επιτυχία στις πανελλαδικές!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Διονύση Μάνεση: ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Ομολογούμε δημόσια πως εσάς βρήκαμε, είδαμε, διαβάσαμε, ζηλέψαμε και κτίσαμε. Σας ευχαριστούμε για την ιδέα.

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@LiLiki: Καλώς μας βρήκες και καλώς όρισες πατριώτισσα. Ευχαριστούμε για τις ευχές

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.