Σάββατο, 18 Απριλίου 2009

Θεατρική Παράστασης "'Αννα Καρένινα" ...παραλειπόμενα

Το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, φούσκωσαν τα στήθη μας από περηφάνια και το αναδημοσιεύουμε:


«Άννα Καρένινα», από το 2ο Λύκειο Λάρισας.

By admin • April 8, 2009

Είναι μαθητές, ασχολούνται με το θέατρο πολλά χρόνια τώρα -ποιος δε θυμάται το υπέροχο ” το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” με το οποίο η ίδια ομάδα βραβεύτηκε- και το κάνουν πολύ καλά. Θεατρική ομάδα 2ου Λυκείου. ΄Οσοι δεν την είδαν.. απλά έχασαν!

Το ρεπορτάζ από το συνεργάτη μας, Αργύρη Γιουρούκη

Από τη θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Λάρισας παρουσιάστηκε το Σάββατο το απόγευμα , 4 Απριλίου 2009, η παράσταση: «Άννα Καρένινα», του Λ. Τολστόι, στο αμφιθέατρο του 6ου Λυκείου........

'Ολο το δημοσίευμα στο Artfools, all about arts
Το ίδιο κείμενο το είδαμε και στην ηλεκτρονική δ/νση QUASIMODOBELL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.