Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Τέλος Πανελλαδικών (για τους πολλούς)

Από την ΕΙΡΗΝΗ

...και μετά από 13 μέρες τελειώσαμε τις πανελλαδικές (όσοι δεν δίνουμε τουλάχιστον ΑΟΘ)...
Δεν το συνειδητοποίησα ακόμα, νομίζω ότι θα πρέπει αύριο να διαβάσω ξανά...:0
Και..παιδιά μην σκέφτεστε πως γράψατε γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσετε...
θα μάθουμε τα αποτελέσματα όποτε πρέπει...
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ πάνω απ' όλα!!!!
την έχουμε μεγαααλη ανάγκη....

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....:))

ΥΓ. ....στο προηγούμενο σχόλιο δεν έγραψα τίποτα για …ευχαριστώ η άλλες λεπτομέρειες...αλλά κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος...Θα ακολουθήσει μετά τις εξετάσεις ένα σχετικό αρθράκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.