Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Τέλος (;) στις αγωνίες!!!

Βγήκαν οι βάσεις και οι αγωνία έλαβε τέλος για τους μαθητές που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις το έτος 2009...
Οι γονείς ησύχασαν, ή μάλλον τώρα πονοκεφαλιάζουν γιατί αρχίζει η μαζική αναζήτηση σπιτιων σε ολες τις πόλεις της χώρας...
Οι συγγενείς χαίρονται και περηφανεύονται (ανάλογα πάλι τους συγγενεις)!!!
Οι καθηγητές νιώθουν μια ικανοποίηση που συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία με οποιοδήποτε τρόπο και που πρέπει να γευτούν και αυτοί λίγη από τη δόξα (ανάλογα και αυτή τη φορά τους καθηγητές)...
Συγχαρητηρια στα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους...
Ωστόσο για αυτους που δεν τα κατάφεραν απλά να πούμε ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές και πολλοί δρόμοι για να ακολουθήσουν...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για όσους πραγματικά προσπάθησαν να πετύχουν σε αυτές τις εξετάσεις...

ΚΑΛΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ... ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ......!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

(ευχαριστώ προσωπικά εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μου, με την επιτυχία μου - ξερετε εσείς-)

E i R i N i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.