Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009

Νίκη της ομάδας πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας

Στα πλαίσια των σχολικών αγώνων που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του νομού μας, η ομάδα πετοσφαίρισης κοριτσιών του σχολείου μας νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του 1ου Λυκείου με 2-0 σετ, με την καθοδήγηση του προπονητή-γυμναστή κου Φάνη Τσακίρη. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο στο Αλκαζάρ, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου το πρωί, χωρίς την παρουσία μαθητών-φιλάθλων των δύο σχολείων,
Στην ομάδα του σχολείου μας συμμετέχουν...
 1. Βλάνδου Μαρία (Γ1)
 2. Γεροπούλου Νατάσα (Γ1)
 3. Αντωνίου Κέλλυ (Γ1)
 4. Ράπτη Φωτεινή (Γ5)
 5. Πετράκου Βασιλεία (Γ5)
 6. Φολούλη Στεφανία (Γ6)
 7. Χαλκιά Αντιγόνη (Γ6)
 8. Νούσιου Δήμητρα (Β4)
 9. Πετράκου Κωνσταντίνα (Β5)
 10. Σουπεκιώτη Κατερίνα (Β5)
 11. Τσένου Σίσσυ (Α6)
 12. Ψαρρά Ελένη (Α6)
 13. Λιόρα Ελένη (Α3)Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο της αγώνα, η ομάδα μας κρίθηκε νικήτρια με 2-0 σετ άνευ αγώνος, διότι το αντίπαλο σχολείο δεν προσήλθε στο γήπεδο. Ο αγώνας αυτός ήταν προγραμματισμένος για τη 2α Νοεμβρίου.


Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας πετοσφαίρισης θα είναι με το Λύκειο Αγιάς Λάρισας, στις 20 Νοεμβρίου και θα είναι ημιτελικός.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σ' όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και ειδικότερα στην ομάδα του σχολείου μας ευχόμαστε καλή συνέχεια.

2 σχόλια:

nickpet είπε...

Πάντα τέτοια!!!!!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@nickpet: τα φόντα υπάρχουν καθώς και το υλικό. Είθε

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.