Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Έκτακτη ανακοίνωση

Το σχολείο μας, από σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό -ανεστάλησαν τα μαθήματα- με απόφαση της Νομαρχίας Λάρισας κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων γρίπης που εμφανίστηκαν και για την αποφυγή της διασπορά της.
Σ' αυτό το χρονικό διάστημα το σχολείο θα παραμένει ανοικτό από 08.30 μέχρι 13.30 με προσωπικό ασφαλείας για να εξυπηρετεί όποιον έχει ανάγκη.
Από τη μεριά μας σας διαβεβαιώνουμε πως η λειτουργία του παρόντος ιστολογίου θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, καθότι -ως ....μηχάνημα έχουμε κάνει το απαραίτητο ...εμβόλιο- ήτοι, διαθέτουμε το απαραίτητο ...antivirus!!!

ΥΓ. Yupiiiiiii! Ωχ, μου ξέφυγε!

6 σχόλια:

EIPHNH είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
EiRiNi είπε...

Εγω τωρα γιατι δε χαιρομαι?????????
παει η χαρη...grrr...:(

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@EiRiNi: θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας. Φόρα ...μάσκα και έλα!

EiRiNi είπε...

χαχαχα... ωραια!!! θα παρω μια απο τον αδερφο μου και θα ρθω..:))

EiRiNi είπε...

Ευχαριστω για τη χαρη :))

EiRiNi είπε...

Ευχαριστω για τη χαρη :))

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.