Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009

Χάριν Παιδ(ε)ιας 005

Μήπως η καλή μας καθηγήτρια των Λατινικών μπορεί να μου πει από τώρα τι βαθμό παίρνω στα Λατινικά, αφού τα μόνα που έμαθα ως τώρα είναι: veni, vidi, grippi!!

3 σχόλια:

EiRiNi είπε...

χαχχαχααχαχ δεν ειναι τελειοοοο;;;!!!
υπαρχει σχετικη εικονιτσα, την ειχα δημοσιευσει κ εγω.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:

http://rlv.zcache.com/veni_vidi_gripi_i_came_i_saw_i_griped_tshirt-p235842981010369011t53h_400.jpg

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@EiRiNi: τι να πω, συνάντηση ...Πνευμάτων;

EiRiNi είπε...

χαχαχα ελεος τωρα το ειδα!!!
Αλλα κ σεις μετα απο καμια 20σαρια μερες....:))

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.