Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

Βράβευση αποφοίτου μας

Τους αριστούχους μαθητές από σχολεία των νομών Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας βράβευσε η τράπεζα Eurobank EFG, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που υλοποιείται για έβδομη χρονιά. Η εκδήλωση έγινε τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009, στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial», στη Λάρισα.


Από το σχολείο μας βραβεύτηκε ο Αθανάσιος Γκουτζουρέλας ο οποίος συγκέντρωσε Βαθμό Πρόσβασης Δεκαεννιά και εξηνταοχτώ εκατοστά (19,68) και Βαθμό Απολυτηρίου Δεκαεννιά και οχτώ δέκατα (19,8) "Άριστα" και εισήχθη 6ος στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης.


Αξίζει να σημειωθεί ο αδελφός του Θανάση, ο Νίκος, βραβεύθηκε με το ίδιο βραβείο αφού αποφοίτησε το 2006 με βαθμό Απολυτηρίου Άριστα, Δεκαεννιά και ένα δέκατο (19,1) και Γενικό Βαθμό Πρόσβασης Δεκαοχτώ και πέντε δέκατα (18,5), εισήχθη στο τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην 1η σειρά (κλικ).


Ευτυχισμένοι οι γονείς, άριστοι μαθητές, εξαιρετικά τα παιδιά, μακάρι να έχουν καλή τύχη στις σπουδές τους και στη ζωή τους γενικότερα. Οι ευχές μας θα τους ακολουθούν!

3 σχόλια:

EiRiNi είπε...

Συγχαρητηρια, συγχαρητηρια σε ολους τους φορεις που συντελεσαν στην επιτυχια του (κ στο χαρακτηρα) μα πανω απολα στον ιδιο!!!

Μα καλα τι παιδια βγαζει αυτο το 2ο??? τι μας ταιζατε;;;; :PPPP

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@EiRiNi: πάντως όχι σανό, ούτε βλήτα μα ούτε κουτόχορτο!

EiRiNi είπε...

Νεκταρ νεκταρ, απ' αυτο που πιναν οι Θεοι :DDDD

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.