Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Κοπή Βασιλόπιτας ή ...Τσουρεκιού

Τι θα γίνει κε Διευθυντά, θα φάμε φέτος βασιλόπιτα ή...


...σκέφτεστε να μας μοιράσετε κατευθείαν τσουρέκι και αυγά;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,το ξέρω οι μαθητές κόβουν πίτα και τη χαίρονται.Επειδή αρμυρή βασιλόπιτα δεν υπάρχει και το τσουρέκι είναι γλυκό, το αυγό επικίνδυνο οι καθηγητές μην κάνετε όρεξη! απ' ότι λένε οι γιατροί αυτά είναι επικίνδυνα,(σάκχαρο, χοληστερίνη, πίεση κλπ), για κάποιες ηλικίες και τα στατιστικά των διδασκόντων στο Λύκειο δεν είναι ευνοϊκά. Επομένως να ευχαριστάτε το διευθυντή που νιάζετε για την υγεία όλων

EiRiNi είπε...

και οι νεοτεροι??θα κοψουν ξεχωριστη???:DDD

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε: ομολογώ αυτές τις ιατρικές παραμέτρους δεν τις είχα υπόψη. Γι αυτό αναφωνώ...Ωσαννά κε Δ/ντά!!

@EiRiNi: κάλλιστη η πρότασή σου. Θα το λάβει υπόψην της η δ/νση του σχολείου;

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.