Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

H ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας μας επισκέφθηκε


Αντιπροσωπεία της καλαθοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, αποτελούμενη από τους αθλητές-καλαθοσφαιριστές Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, Παναγιώτη Καραβανά και Αβράμοβ Μπόζιντερ μαζί με μέλη της Διοίκησης τον κ. Θοδωρή Καλογερόπουλο τeam manager της ομάδας και την κ. Ξανθή Σακελλαρίου υπεύθυνη Μαrketing, επισκέφτηκαν τις μεσημβρινές ώρες, της Παρασκευής 16 Ιανουαρίου το σχολείο μας, συνομίλησαν με μαθητές και μοίρασαν εισητήρια για τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ, που διεξάγεται το απόγευμα της ίδια μέρας.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και παρότρυνε τους μαθητές να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της και να είναι αρωγοί στις προσπάθειές της και τις επιδιώξεις της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τςςςςς....
ε καλα τωρα!!!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε και γενικώς: κρίμα γιατί δεν έχουμε φωτογραφίες!

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.