Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Άλλη μία ηλεκτρονική διεύθυνση αποφοίτων του 2ου στο facebook

Λάβαμε το παρακάτω e-mail και ευχαρ΄στως το δημοσιεύουμε.

«Γειά σας,

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να αναφέρετε στο blog σας -το οποίο βρίσκω πάρα πολύ καλό- μιά καταχώρηση της ομάδας που δημιούργησα στο facebook και αφορά τους απόφοιτους του 1986. Ίσως είστε πολύ μικρότερος/η από μένα, θα εκτιμούσα όμως απεριόριστα την βοήθειά σας ώστε η ομάδα αυτή να γίνει όσο γίνεται γνωστή.

Φιλικά
Χρήστος Αθανασίου
»

Τίτλος:
2o LYKEIO LARISAS APOFOITOI 1986


Κατηγορία-Περιγραφή:


Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε στις 27-1-2010 και φιλοδοξεί να φιλοξενήσει όλες και όλους όσους ήταν κυρίως απόφοιτοι του 1986 (τελεταία χρονιά που λειτούργησε στο παλαιό κτήριο πριν μετακομίσει ακριβώς δίπλα, πάλι επί της οδού Αιόλου) αλλά και τους φίλους τους, τους καθηγητές μας και όσους αγάπησαν το σχολείο αυτό. Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε από τον Χρήστο Αθανασίου (Facebook:Christos Athanasiou), μαθητή τότε του Γ1 τμήματος

Στοιχεία Επικοινωνίας: chrisathanasiou1@gmail.com

1 σχόλιο:

HnH είπε...

ουαου ε??? το 86??? μπραβο παιδια!!!!!

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.