Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

"Η Κυριακή των Παπουτσιών": φωτογραφικό υλικό (2/3)

Μέρος 2ο: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παράσταση, με το έργο του φωτογράφου ημιτελές, λόγω ...μπαταρίας!
Η Συντονίστρια χαιρετίζει και παρουσιάζει...Το σκηνικό, ο ακάλυπτος με τα παπούτσιαΟι ήρωες της παράστασης
Χορευτικές φιγούρεςΟι ήρωες σε ...δράση


Κάπου εδώ η μηχανή μας πρόδωσε. Η μπαταρία εκφορτίστηκε και ο φωτογράφος μας απεχώρησε αφήνοντας μισοτελειωμένο το έργο. Ζητάμε συγγνώμη για τούτη την αστοχία. Ελπίζουμε πως οι φωτογραφίες που προλάβαμε να φωτογραφήσουμε είναι αντιπροσωπευτικές.

Όλο το φωτογραφικό υλικό από την παράσταση, βρίσκεται αποθηκευμένο και έτοιμο για μεταφόρτωση, στο Ηλεκτρονικό Λεύκωμα του ιστολογίου και μπορείτε να τις δείτε απλά, ξεκούραστα με ένα ...κλικ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.