Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2010

Εθνική γιορτή και η καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου ξεκίνησε. Από το σχολείο μας παρέλασαν μόνο η σημαιοφόρος με τους παραστάτες. Καμαρώστε τα παιδιά, τους αριστούχους μας -για φέτος- του σχολείου μας, τους πρώτους των πρώτων!

3 σχόλια:

A λ ς είπε...

Σνιφ σνιφ :'( τι τελεια τι τελειααααααα??????????
αχ!! και μεις σημερα ολη μερα αυτο λεμε με την παρεα μου οτι τετοια μερα καναμε παρελασουλα :'( :'(
συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!
χρονια πολλα!!

και θέλω να εκφρασω δημοσιως μια προταση των φιλων μου κ δικη μου, γιατι οι αποφοιτοι δεν κανουμε παρελαση? ειμαστε λιγοτερο περηφανοι φετος δηλαδη???:)

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Αλς: τα περάσατε κι εσείς και τα νοσταλγείτε ή ζηλεύετε;
Μπορείτε να παραλάσετε ως φοιτητές!

A λ ς είπε...

και τα δυο
!!!!
καλα τωρα για την παρελαση....αφηστε..

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.