Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Επιτυχίες μαθητών μας σε σχολικούς αγώνες κολύμβησης

Τέσσερεις μαθητές του Λυκείου μας συμμετείχαν στους σχολικούς αγώνες κολύμβησης που αφορούσε τα σχολεία της Λάρισας και οι τέσσερεις κατέκτησαν την πρώτη θέση, στα αγωνίσματά τους. Πρόκειται για τους:


  • Παναγιώτου Νικόλαο, μαθητής της Γ' τάξης, πρώτος στα 50 μ. ελεύθερο αγοριών, τελικός, με επίδοση 26".30

  • Νατσιούλα Ζωή, μαθήτρια της Α' τάξης, πρώτη στα 200 μ. πρόσθιο κοριτσιών, τελικός, με επίδοση 4 01".37

  • Ευαγγέλου Ευάγγελο, μαθητής της Α' τάξης, πρώτο στα 100 μ. ελέυθερο αγοριών, τελικός, με επίδοση 57".74

  • Πουρνάρα Χρυσάνθη, μαθήτρια της Α' τάξης, πρώτη στα 100 μ. πεταλούδα κοριτσιών, τελικός, με επίδοση 1 35".57.

Οι Σχολικοί αγώνες κολύμβησης Γυμνασίων - Λύκειων, (Φάση Α') 2009-2010, διεξήχθησαν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2010 στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, στο χώρο του Αλκαζάρ. Τα δύο αγόρια που διακρίθηκαν θα λάβουν μέρος στη Β' φάση των αγώνων, στους οποίους θα συμμετάσχουν μαθητές από Τρίκαλα, Βόλο και Καρδίτσα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή και τις νίκες τους και καλή πρόοδο στα μαθήματα αλλά και στη ζωή τους!

ΥΓ. Όχι, οι αθλητικές επιτυχίες τους αυτές δεν οφείλονται στις προπονήσεις που κάνουν στο σχολείο μας, στο κλειστό κολυμβητήριο το οποίο δε διαθέτουμε, αλλ' ούτε στους προπονητές-καθηγητές του σχολείου μας. Οφείλονται αποκλειστικά στους ίδιους και στη δουλειά που γίνεται στους συλλόγους τους, εκεί όπου προπονούνται. Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος των Καίσαρι...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια!! Παντα επιτυχιες παιδια!!!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε: φυσικά το αξίζουν

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στα παιδια και να σημειωσω οτι ο Ευάγγελος Ευαγγέλου στη 2η φαση αναδειχτηκε και 1ος με χρονο 56 80 συγχαρητηρια

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.