Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

H ομάδα των μαθητών ... κέρδισε τις εντυπώσεις!!!

η ομάδα όμως των καθηγητών ήταν η μεγάλη νικήτρια!
Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου στα γήπεδα 5x5 "Barage", η ομάδα των καθηγητών συνέτριψε με σκορ 14-6 (!!!!!!) την πολλά υποσχόμενη ομάδα των μαθητών. Ο αγώνας ήταν αμφίροπος μόνο για τα πρώτα 2 λεπτά, όπου από 'κει και οι "παππούδες" παίζοντας με δύναμη, ομαδικότητα, ζήλο και προπαντός μυαλό, έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.
Σειρά έχουν τώρα κι άλλες πεντάδες μαθητών, εκτός κι αν τους κατατρόμαξε το τελικό σκορ και θα αρχίσουν να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες...
Για την ιστορία: Ομάδα Καθηγητών 2ου Λυκείου:
Πέτρου, Αρσένης, Ζέρβας, και οι "μεταγραφές" Αγραφιώτης, Γκαντούνας και Ζέρβας Junior
Ομάδα μαθητών: Γκέκας, Τάχας, Αφοί Τζιόλη και Καϊμάς.

4 σχόλια:

A λ ς είπε...

αντε μωρε ονειρο...χαχα!
πεταει η ομαδα!!!!!!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

14-6; Καλά πόλο παίζατε; Και η πισίνα πού είναι;
Έ ρε "παπούδες" αθάνατοι. Διότι μπορεί ο νέος να ειν' ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι καθηγητές στο σχολείο και δε μπορέσατε να "κατεβάσετε" μια αξιοπρεπεή ομάδα, παρά πήρατε και "δανεικούς". Τόση ...σαβούρα υπάρχει στο σχολείο σας;

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε: ε όχι και ....σαβούρα. ΚΑΠΗ ναι, αλλά ...σαβούρα; Μας πληγώνεις!!!

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.