Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

Το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών κ.ά. - Αριθμός Εισακτέων


Επίσης, ανακοινώθηκαν (κλικ)


Α) η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων, η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ και


Β) ο αριθμός εισακτέων στα

  • στα Πανεπιστήμια,
  • στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) Αθήνας
  • στα τμήματα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστ. Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας,
  • στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα,
  • στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες,
  • στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.),
  • στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.Τ.Ε.) για το ακαδ. έτος 2010-2011.

2 σχόλια:

A λ ς είπε...

αα! ωραιο!ιδιο βεβαια! αλλα πεφτει και μεγαλο κενο απο τεταρτη μεχρι δευτερα... βασικα γιατι? ειναι Αγ. Πνευμα ε?τυχεροι!
αντε καλη επιτυχια!

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Αλς: κι εμίς ευχόμαστε καλή τύχη στους υποψήφιους γενικότερα

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.