Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δυο νέα μέλη σε διοικητικές θέσεις στο σχολείο μας!!

Της συνεργάτιδός μας, EiRiNi

Δυο νέα μέλη τοποθετήθηκανσε διοικητικές θέσεις στο σχολείο μας, για το σχολικό έτος 2010-2011!! Η κυρία Θ। Τσουρή, υποδιευθύντρια στη θέση της κυρίας Χριστοπούλου που ειναι πλέον συνταξιούχος και ο κύριος Φ. Λουκάς, που παίρνει τη θέση του κύριου Δ.Ιωαννίδη που αποχώρισε από τη θέση του υποδιευθυντή καθώς κλήθηκε να διευθύνει κάποιο άλλο σχολείο (το Γυμνάσιο Αγιάς)!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους δυο καθηγητές! Εύχομαι καλή τύχη στους νέους υποδιευθυντές και να έχετε μόνο καλές συνεργασίες και ωραίες στιγμές!!!Εύχομαι επίσης, κύριε Ιωαννίδη, σε σας προσωπικά καλή τύχη για τη νέα ευκαιρία που άξια σας δόθηκε! Ελπίζω να δώσετε τα φώτα σας και στους άλλους μαθητές όπως κάνατε άλλωστε και με μας...! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, μα και τη γνώμη άλλων συμμαθητών, είστε ένας από τους καλύτερους καθηγητές που πέρασαν από το σχολείο μας...!

Καλή τύχη σε όλους σας! Εύχομαι ποτέ να μην ξεχάσετε το σκοπό σας και να μην παρεκκλίνετε από το στόχο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.