Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς

Εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου έγιναν σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010, στο σχολείο μας. Πλήθος οι υποψήφιοι παρουσίασαν τις θέσεις τους ενώπιον των συμμαθητών τους διεκδικώντας την ψήφο τους. Τα αποτελέσματα δεν έχουν εκδοθεί, καθότι η Εφορευτική Επιτροπή δε ολοκλήρωσε την καταμέτρηση των ψήφων. Οι κάλπες και τα ψηφοδέλτια σφραγίστηκαν και παραδόθηκαν στη Δ/νση του σχολείου για φύλαξη και οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των 5μελών Συμβουλίων των τμημάτων, είχαν ολοκληρωθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.