Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Εκλογές για την ανάδειξη του 15μελούς, Μέρος 2ο

Μετά από επώνυμες καταγγελίες μαθητών για λαθροχειρίες στα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, τα μέλη της ΕΕ (Εφορευτικής Επιτροπής), αφού έλεγξαν και διαπίστωσαν πως υπάρχουν ενδείξεις για λαθροχειρία, απεφάσισαν την επανάληψη της ψηφοφορίας στην Α' τάξη. Η διαδικασία επαναλήφθηκε και η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε.
Ακολούθησε και δεύτερη επώνυμη καταγγελία, πάλιν για λαθροχειρία, ελέγθηκαν οι καταγγελίες από την ΕΕ και αφού δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο, τα μέλη της ΕΕ επικύρωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η ανακοίνωση τους αποτελέσματος θα γίνει αύριο το πρωί, αφού συνταχθούν τα σχετικά Πρακτικά και υπογραφούν από όλα τα μέλη της ΕΕ. Στη συνέχεια, το 15μελές θα συνεδριάσει και με ανοικτή ψηφοφορία θα επιλέξει τον/την Πρόεδρο, τον/την Γραμματέα, τον/την Ταμία και τα Μέλη.
Τους ευχόμαστε επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.