Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Διάρρηξη και σοκολατοθεραπεία

Σήμερα το πρωί της Δευτέρας, με το που άνοιξε η κεντρική είσοδος του σχολικού κτιρίου, διαπιστώθηκε διάρρηξη σ' αυτό. Ο/οι διαρρήκτες παραβίασαν τη ΒΑ σιδερένια πόρτα -προς το κτίριο του 2ου Γυμνασίου- μπήκαν στο ισόγειο και διέρρηξαν το κυλικείο, αφαιρώντας χρήματα και ...σοκολάτες. Τα γραφεία του σχολείου δεν είχαν ίχνη παραβίασης. φαίνεται πως οι διαρρήκτες ήσαν ...ψιλικατζήδες. Και μη χειρότερα!

Κλήθηκε η Ασφάλεια για έρευνα και οι τεχνίτες για την αποκατάσταση των ζημιών. Απαραίτητη θεωρείται η επανεξέταση της θέσης της Δημοτικής Αρχής για περιορισμό της φύλαξης των σχολικών κτιρίων μέχρι τη 10 μμ και καθημερινά πλην Σαββατοκυρίακου. Βλέπετε οι διαρρήκτες δε ...τηρούν ωράριο εργασίας.

2 σχόλια:

ΕiRiNi είπε...

ελεος......-.-

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@EiRiNiQ ο κόσμος πεινάει...

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.