Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

"Καληνύχτα Μαργαρίτα" σε ....φωτογραφίες

Απολαύστε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση, χωρίς λόγια...


...οι πρωταγωνιστές της σκηνής...
...και τα δίδυμα......quest stars...


Καληνύχτα Μαργαρίτα... και σε ευχαριστούμε!

ΥΓ. Οι φωτογραφίες από την παράσταση αλλά και από όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου μας βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας Λεύκωμα και μπορείτε να τις δείτε ή να τις μεταφορτώσετε με ένα ...κλικ!.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φοβερή παράσταση, απίθανες ερμηνίες, υπέροχη η φιλοξενία του Λυκείου σας, μοναδική η υπεύθυνη καθηγήτρια...
Δεν έχω άλλα λόγια να περιγράψω το μεγαλείο που ζήσαμε.

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε: μας βρίσκεις σύμφωνους

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.