Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Νεώτερα για τη διάρρηξη

Η Ασφάλεια Λάρισας, σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, ειδοποίησε το Δ/ντή του σχολείου πως οι διαρρήκτες εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν. Πρόκειται περί τσιγγάνων οι οποίοι προέβησαν και σε άλλες διαρρήξεις και συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω. Ο Δ/ντής κλήθηκε στην ασφάλεια για τα περαιτέρω και ...τέλος καλό, όλα καλά.

Φυσικά, η ελλειπής φύλαξη των σχολικών κτιρίων παραμένει ένα τεράστιο θέμα αφού οι βάνδαλοι και οι βανδαλισμοί εκδηλώνονται τις ώρες και τις ημέρες στις οποίες δεν υπάρχει φύλαξη. Αυτό δε κοστίζει και οικονομικά στο σχολείο, γιατί πρέπει -και το κάνει άμεσα- να αποκαθιστά τις όποιες ζημιές προακλούνται. Η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να το επανεξετάσουν.

3 σχόλια:

ΕiRiNi είπε...

οντως κατι πρεπει να γινει με τους φυλακες, αλλα επισης θα ηταν καλο να ειναι λιγο πιο προσεκτικοι και οταν θα ειναι στο σχολειο (χωρις να θελω να στιγματισω προσωπα, γενικα και αοριστα μιλωντας ) :)

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@EiRiNi@ αόρισταααα, χμ κάτι ξέρεις μήπως;

ΕiRiNi είπε...

τιποτα που να μην το ξερουν πολλοι :)

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.