Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Βιβλίο των Νέων της Ευρώπης: Διαγωνισμός εξωφύλλου

Ενδεχομένως σας ενδιαφέρει ο παρακάτω διαγωνισμός, γι αυτό και αναρτούμε τις παρακάτω πληροφορίες


Σχεδιάστε το εξώφυλλο για το Βιβλίο των Νέων της Ευρώπης!

Πρόκειται για έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για το σχεδιασμό του εξωφύλλου του Βιβλίου των Νέων της Ευρώπης.

Το Βιβλίο των Νέων της Ευρώπης εκδίδεται κάθε χρόνο. Είναι ένα σχολικό ημερολόγιο με πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και άλλα θέματα που αφορούν τους νέους, όπως είναι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας, η προστασία του καταναλωτή και το περιβάλλον. Διανέμεται δωρεάν σε σχολεία και στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Μπορείτε να μεταφορτώσετε την προηγούμενη έκδοση από τον δικτυακό μας τόπο με ένα κλικ.

Περισσότερα για το διαγωνισμό και άλλες πληροφορίες, θα βρείτε στο σχετικό δικατυακό τόπο με ένα κλικ


ΠΗΓΗ: Βιβλίο των Νέων της Ευρώπης, με ένα κλικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.