Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

Ευχές από το Διευθυντή


ΕΠΕΙΔΗ ...Δεν ξέρω αν τελικά καταφέρει να έρθει ο Αη-Βασίλης


ΕΠΕΙΔΗ ...προέρχεται από χώρα εκτός Ε.Ε. και δεν ξέρω αν πληρεί τις προϋποθέσεις που ορίζει η συνθήκη Σέγκεν

ΕΠΕΙΔΗ ...περνώντας τα σύνορα μπορεί ο Άδωνις και τα μπουμπούκια του να τον ...περιποιηθούν ως λαθρομετανάστη και να τον απελάσουν

ΕΠΕΙΔΗ ...κινδυνεύει να κατηγορηθεί από τους εμπόρους, που κι αυτοί κάνουν "προσφορές!, "για αθέμιτο ανταγωνισμό και λαθρεμπόριο

ΕΠΕΙΔΗ... κινδυνεύει να συλληφθεί με βάση τον τρομονόμο, αφού φοράει κουκούλα

ΕΠΕΙΔΗ... πρέπει να περάσει από τόσα πολλά και τόσο ακριβά "διόδια" και φυσικά, άφού δώρα κουβαλάει, δεν κρατάει χρήματα

ΕΠΕΙΔΗ... όπως είναι και λίγο γεματούλης θα κατηγορηθεί από τον Πάγκαλο ότι "μαζί τα φάγαμε"

ΕΠΕΙΔΗ ...θα σκεφτεί ότι δεν έχουμε ανάγκη από δώρα αφού άκουσε από το Γιωργάκη, τον Πρωθυπουργό μας ντε, ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"

ΕΠΕΙΔΗ το 2011 έφτασε, πέρα από τις ευχές και τ' άλλα ας αποφασίσουμε να είναι μία "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ". Τη δικαιούμαστε.

4 σχόλια:

EiRiNi είπε...

σωστα...
ας ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ!!!

Καλη χρονια με υγεια και ολα τα σχετικα!!!

τωρα για το ποσο τη δικαιουμαστε δεν ειμαι κ σιγουρη.. αλλα τεσπα...!τουλαχιστον ας προσπαθησουμε να την κανουμε να μας χαμογελασει!!

nickpet είπε...

Καλή μας χρονιά, για όλους μας....

phlou...flis είπε...

Συμφωνούμε, συμφωνούμε. Εξάλλου το λέει ...ο Δ/ντής μας, μπορούμε να μη συμφωνήσουμε; :-)

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

Α, έτσι εεε. Ό,τι λέει ο Δ/ντής σας!!

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.