Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

Αγώνας πετοσφαίρισης κοριτσιών

Το σχολείο μας συμμετέχει -μεταξύ άλλων- ΚΑΙ στο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κοριτσιών σχολικού έτους 2010-2011, στο β' όμιλο. Στον πρώτο αγώνα που έδωσε σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 10.00 στο ΕΑΚ Λάρισας, αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ιδιωτικού Λυκείου Μπακογιάννη, την οποία και νίκησε με 2-0 σετ.

Την επόμενη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, θα αντιμετωπίσει την νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι 4ο ΕΠΑΛ Λάρισας και 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας.

Φωτογραφίες δεν έχουμε από το σημερινό αγώνα αλλά θα φροντίσουμε να παρακολουθήσουμε τον επόμενο και να φωτογραφήσουμε την ομάδα μας. Ούτως ή άλλως, τα συγχαρητήριά μας είναι δεδομένα προς τα κορίτσια μας, καθώς και η πίστη πως -ακόμα και χωρίς εμάς, τους φιλάθλους- θα τα καταφέρουν στον επόμενο αγώνα, καθώς διαπιστώσαμε -από τις προπονήσεις τους- πάθος, όρεξη, πείσμα αλλά και πλούσια τεχνική κατάρτιση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας.Ελπίζω να έχετε καλύτερη τύχη σε σχέση με το μπάσκετ.Είστε πολύ αθλητικό σχολείο.Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι έχετε και άλλα ενδιαφέροντα.

Νίκος είπε...

Συγγνώμη για το ανώνυμο σχόλιο.Η βιασύνη της στιγμής.

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

@Ανώνυμε=Νίκο: είναι οι φουρνιές μαθητών βλέπεις.

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.