Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Χάριν Παιδ(ε)ίας

Δε φτάνει ο χειμώνας που έρχεται στην εκπαίδευση, πρέπει να βλέπουμε και χιονισμένο τοπίο του σχολείου Απρίλη μήνα; (Ακόμα και οι αρκούδες στο Νυμφαίο ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη).

7 σχόλια:

Νίκος είπε...

ΧΙΟΝΙΖΕΙ???????????????

Ειρήνη είπε...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και γω το σκεφτομουυυυν χθες!!! μα πότε θα αλλάξουν την εικονα επιτέλους;;;θέλουμε μια ανοιξιατικη!!!!!

(νίκο παιδι μου, είσαι εκτός θέματος... να το προσέξεις αυτό... :)))) )

Νίκος είπε...

Α την εικόνα από πάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λέω και εγώ!!!!! Μα η εικόνα είναι μια χαρά.Μας θυμίζει εικόνες που όλοι είδανε εκτός από εμάς εδώ
κάτω.Ναι δεσποινίς θα το προσέξω για τις πανελλαδικές και μετά θα αφήσω αυτή τη γνωση να χαθεί,έ?

nickpet είπε...

κάντε λιγάκι υπομονή: Με το Νέο Λύκειο θα μας ρίξουν και ακόμη ένα πανωσήκωμα με ολίγον από ημιυπαίθριο (τακτοποιημένο), μπας και μας φτάσουν οι αίθουσες για τους μαθητές.....

ειρήνη είπε...

ετσι σας μαθαινουν νικο στο σχολειο; ο,τι μαθαινουμε τωρα το ξεναμε μετα ; τς τς τς...

2ο ΓΕΛάρισας είπε...

είναι αυτό που λένε ..."πάγωσε η εικόνα"

Νίκος είπε...

Μα δεσποινίς δεν ξέρετε τι θέλετε!!!!!!!!!Εντάξει θα τα θυμάμαι και για μετά.Θα μου πεις και τσ τσ τσ ......Εγώ λέω μόνο τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ τσ σ τσ τσ τσ ντροπή σου.Ειρήνη ο Ένοχος φταίει για όλα.Τώρα όμως συνθηκολόγησε.Πρέπει να επικοινωνήσουμε για τους όρους (η προπαγπανδα συνεχίζεται,έχουμε κατακόρυφη αύξηση μελών).

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.