Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

καλή τύχη στις εξετάσεις

Προς όλους τους μαθητές μας οι οποίοι αύριο διαγωνίζονται για μια θέση στα ΑΕ_-ΤΕΙ-ΑΣΕΙ, αλλά και τους υπόλοιπους της Α', Β' και Γ' τάξης που θα εξεταστείτε ενδοσχολικά:

Σας στέλλουμε πολλές ευχές, μέσα από τις καρδιές μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ό,τι πιο δύσκολο θα περάσετε στη ζωή σας.

Είμαστε σίγουροι ότι σας περιμένουν πολλά πολλά όμορφα ταξίδια με όμορφες και συναρπαστικές στιγμές.


Αντί άλλων συμβουλών, οδηγιών και παραινέσεων, σας αφιερώνουμε τους παρακάτω φυσικούς, στην κυριολεξία, …πίνακες!!3 σχόλια:

ειρηνη είπε...

ωραιες φωτοοοο...! καλη τυχη!!!!
μπραβο στον ΦΩΤΟγραφο :P

phlou...flis είπε...

@Ειρήνη: πράγματι, ο ΦΩΤΟγράφος πρέπει να είναι επαγγελματίας!

Ανώνυμος είπε...

μα ποιος τις τραβηξε αυτες τις φωτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.