Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Ποδοσφαιρική πανδαισία!!!!

Η ομάδα των καθηγητών του 2ου Λυκείου ξεκίνησαν σήμερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις - σεμινάρια σωστού ποδοσφαίρου προς τους μαθητές τους στα γήπεδα 5x5 "Barage"
Συγκεκριμένα η αντίπαλη ομάδα αποτελούνταν από πολύ καλούς παίκτες της Β' Λυκείου.
Μέσα σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία και επιθετικό κρεσέντο οι καθηγητές, παίζοντας με το ίδιο σύστημα"ρόμβου" 2-1-2, το οποίο μετατρέπονταν σε 1-2-2, επικράτησαν των μαθητών με τελικό σκορ 8-3!!!
Στο τέλος του αγώνα μαθητές και καθηγητές έδωσαν τα χέρια και ανανέωσαν (;) το ραντεβού τους για κάποιο άλλο βράδυ, ίσως με βελτιωμένη 5άδα από πλευράς μαθητών.
Για την ιστορία:
Ομάδα μαθητών
Κουπατσιάρας Φώτης
Κοψίδας Δημήτρης
Λυτροσυγγούνης Φίλιππος
Μπέκος Γιώργος
Παπαθεοχάρης Χάρης
Μπατζιανούλης Πέτρος και
Γωγάς Στέργιος (από την ομάδα των καθηγητών)

Ομάδα καθηγητών
Ζέρβας Κώστας
Παπαμαργαρίτης Βασίλης
Αρσένης Δημήτρης
Πέτρου Νίκος και
Βασίλης "κάνω σουτ" (μεταγραφή)

Δείτε εδώ την προηγούμενη αναμέτρηση των καθηγητών

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AXAXAXAXAXAXX EKLASAAAA

Ανώνυμος είπε...

to paidaki m tn mple tn mplouza to omorfoyliko poio einai eimai mia 40ara xhra <3

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.