Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

"κούρεμα" στο σκορ του αγώνα μεταξύ μαθητών - καθηγητών


Στην καθιερωμένη, πλέον έδρα των μαθητών του 2ου Λυκείου, στα γήπεδα "Barage" πραγματοποιήθηκε κι αυτή την Κυριακή αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ επίλεκτης ομάδας μαθητών της Β' τάξης και καθηγητών του Σχολείου.
Ο σημερινός αγώνας ήταν κάτι το ξεχωριστό γιατί οι καθηγητές, εκτός του ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομολογουμένως πολύ καλή ομάδα, είχαν να κάνουν και με τα ...δοκάρια των μαθητών, μιας και στόχευσαν σε αυτά όχι μία, ούτε δύο αλλά εννιά (9) φορές!!!!!Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός, ιδίως από την πλυρά των μαθητών οι οποίοι "εξουδετέρωσαν" 2 αντιπάλους τους με σκληρά φάουλ (ψάξτε στο Σχολείο να δείτε ποιοί καθηγητές κουτσαίνουν...)
Οι μαθητές "πατούσαν" πιο καλά στο γήπεδο και 2 φορές προηγήθηκαν στο σκορ. Φάνηκε ότι ο αγώνας γι αυτούς ήταν κάτι που το δούλευαν εδώ και 10 ημέρες και αυτό τους "βγήκε" στο γήπεδο. Αντίθετα η ομάδα των καθηγητών φάνηκε πιο "βαριά" πλην όμως σοβαρή και μετρημένη. Έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσουν ΚΑΙ αυτό τον αγώνα με σκορ 4-3.
Στο τέλος οι μαθητές δήλωσαν ικανοποιημένοι που δεν τους "'εδειραν" οι αντίπαλοι και είναι προς διερεύνηση αν θα βρουν το κουράγιο για να αντιμετωπίσουν ξανά τους καθηγητές, μετά από τόσες ήττες και καμία νίκη...

Ομάδα μαθητών:
Φώτης Κουπατσιάρας (2 γκολ)
Βασίλης Σιέρας (1 γκολ)
Βαλάντης Πασιάς
Θεοχάρης Παπαθεοχάρης
Φίλιππος Λυτροσυγγούνης
Βασίλης Παστάκας
Δημήτρης Κοψίδας


Ομάδα Καθηγητών
Αρσένης Δημήτρης (1 γκολ) - 3 δοκάρια
Παπαμαργαρίτης Βασίλης (1 γκολ) - 2 δοκάρια
Πέτρου Νίκος (1 γκολ) - 3 δοκάρια
Παπαδημητρίου Δημήτρης (μετ. - goalkeeper)
Μαγκούτας Γιάννης (μετ. - 1 γκολ) - 1 δοκάρι
Μαγκούτας Νάσος (μετ.)

Special thanks στις μεταγραφες της ομάδας των καθηγητών, οι οποίοι μπήκαν στο πνεύμα της ομάδας και έπαιξαν δυνατά, αν και "χαρίστηκαν" σε πολλές φάσεις στους μαθητές.


Για την ιστορία, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα.
εδώ,
εδώ,
κι εδώ


ΥΓ: Υπήρχαν ματς που, λόγω "ακατάλληλου" σκορ υπέρ των καθηγητών δεν έχουν "ανέβει"

4 σχόλια:

phlou...flis είπε...

τσ, τσ, τσ. Βρήκατε τους μαθητές σας να παίζετε και πάντα να τους νικάτε. Αν έχετε κότσια, κοι, κοι καθηγητές, παίξτε με συνομίληκούς σας, να δούμε πόσα απίδια έχει το καλάθι!!!

Ανώνυμος είπε...

KARAFLO AGORI S GOYSTARW

Ανώνυμος είπε...

ELA MYKONO TO KALOKAIRI

Ανώνυμος είπε...

ematha oti eisai fysikos atimoylh <3 ti omorfh karafla tn gyalizeis???

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.