Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές πολλές από τη Διεύθυνση του σχολείου μας, το Σύλλογο Διδασκόντων και το λοιπό προσωπικό σε όλους τους μαθητές μας, τους γονείς και τους κηδεμόνες τους। Ιδιαίτερα, ευχόμαστε να έχετε υγεία, χαρές και ευτυχία. Καλή πρόοδο στο σχολείο και καλή τύχη στη ζωή σας.


Καλές γιορτές να περάσετε και είθε η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που σε λίγες μέρες θα παρέλθει.ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ - NEW YEAR'S CAROLS OF CYPRUS ....με ένα κλικ7 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

κάτι μου λεει οτι ο αρθρογράφος είναι κύπριος :P


κάλες γιορτές 2άκι!!! με καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες σε όλους!!

Ανώνυμος είπε...

Να στε καλά εκεί στο 2ο Λύκειο Λάρισας, να φωτίζετε τους μαθητές σας με γνώση και να μας ενημερώνετε κι εμάς τους μακρυνούς μέσω του blog...
Συνεχίστε έτσι, administrάδες!!!!!

Νίκος είπε...

Αν και μη μαθητής του 2ου,θα σας ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλές επιτυχίες στο σχολείο σας στις δαστηριότητες του,να χαρείτε πολύ στις διακοπές,και στα τριατάκια καλή επιτυχία στα ραντεβουδάκια του Μαϊου!!

ΥΓ:Σας εύχομαι επίσης κάαααααποια στιγμή να φτάσετε και το δικό μας σχολείο!!ΧΑΧΑΧΑ!!

Νίκο είπε...

νικο,

"Αν και μη μαθητής του 2ου", κανείς δεν είναι τέλειος !

Νίκος είπε...

Αγαπητέ συνονόματε,το ότι δεν είμαι μαθητής του 2ου πράγματι δείχνει ότι δεν είμαι τέλειος,αλλά επειδή το τέλιο είναι στη σφαίρα του ονείρου σημαίνει ότι το 2ο δεν υπάρχει και συνεπώς είμαι τέλειος μέσα στην ατελειότητα μου!!Σε αυτόν τον κανόνα εξαιρείται ΕΝΑ σχολείο!!6ο Γελ Καλλιθέας!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Ειρήνη είπε...

πφφ... έπεσα θύμα πλεκτάνης... νικολή εγώ άφησα το μνμ του "νικο"
χαχαχα ελεοοοος!!!!!!

Ειρήνη (για παν ενδεχομενο :Ρ )

ΥΓ: και δε μας πειθεις με το σχολειο σου... ελαττωματικε άνθρωπε !

Νίκος είπε...

Θύμα πλεκτάνης το λέμε τώρααααα!!Και ΕΣΥ είσαι το έλεος!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Αλήθεια Ειρήνη σε λένε;;;;Χαίρω πολύ Νίκος!!ΧΑΧΑ!!

Δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν!!Η λάμψη του τυφλώνει!!!!!Και αφού είμαι άνθρωπος ελαττωματικός δεν θα είμαι;;;;;;;;;;;;;Όποιος ισχυριστεί το αντίθετο πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για κανα ίδρυμα!!ΧΑΧΑ!!

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.