Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Αγώνες Καλαθοσφαίρισης πρωταθλήματος 2011-2012-ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας, συμμετείχε στο πρωτάθλημα 2011-2012. Έδωσε 2 αγώνες και στον 2ο αποκλείστηκε, με διαφορά ...ενός τρίποντου.

Στον πρώτο αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την 24 Νοεμβρίου 2011 στο ΕΑΚ, αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΕΛ Γιάννουλης (νικήτρια ομάδα του αγώνα ΓΕΛ Γιάννουλης Vs 8ο ΓΕΛ Λάρισας) και την οποία νίκησε με σκορ 60-53
Φωτογραφίες από τον εν λόγω αγώνα και από την προθέρμανση, κάτωθι. Να σημειωθεί πως οι παίχτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν χωρίς τους φιλάθλους τους.

Η στρογγυλή ...θεάΦάσεις από την προθέρμανση
Ο ψηλός γιατί πανηγυρίζει και οι δύο παίχτες τί κοιτάν ψηλά;


Ωχ, μπουρδουκλώθηκακι εγώ μάλλον το ίδιο έπαθααυτός κάτω αριστερά, γιατί κοιτάει αλλού και λουφάρει;προπόνηση στη ...ξάπλαη ομάδα μας πανηγυρίζει πριν τον αγώνα ή παρουσιάζει χορευτικό πρόγραμμαΕπίδειξη χορευτικών ικανοτήτων, δίκην μπαλέτουΣτην ελεύθερη βολή, ο φόβος του αθλητή απέναντι από το καλάθικόουτς, βάλε με μέσα να ...καθαρίσωΟ κόουτς της ομάδας μας δινει τις τελευταίες οδηγίες ή.......προσεύχεται για την έκβαση του αγώναΦάσεις από το νικηφόρο αγώναΟι διαμαρτυρίες και τα άγρια βλέμματα προς το διαιτητή δεν έλειψανο κόουτς δίνει ξανά οδηγίες, αλλά σιγά, ποιος τον παρακολουθεί;Ο πάγκος αγωνιά ή οι παίχτες που ζέσταναν τον πάγκο

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΕΛ Ελασσόνας, από την οποία αποκλείστηκε, όπως αναφέρα με και πιο πάνω, με σκορ 47 -50, καίτοι έπαιξε καλύτερα αλλά στο τέλος φάνηκε άτυχη και άστοχη. Στην τελευταία φάση του αγώνα, είχαμε την ευκαιρία, με ένα χαμένο τελικά τρίποντο, να ισογαρήσουμε και να οδηγήσουμε τον αγώνα σε παράταση

Φωτογραφίες από τον εν λόγω αγώνα, κάτωθι:

Ένας εναντίον ενός;Η ομάδα μας στην επίθεση. Από παντού ακούγεται η ιαχή "Αέραααααα"

Πού πήγαν όλοι;Οι ...παγκίτες παρακολουθούν τον αγώναΚαι ο κόουτς παρακολουθεί με αγωνία και ανησυχίαΟι δύο μοναδικοί φίλαθλοι της ομάδας μας (και του αγώνα) έδωσαν τη βροντερό τους παρουσία
Οι ομάδα του σχολείου μας, αποτελείται από τους παρακάτω μαθητές-παίχτες

Γαλάνης Τάσος
Παπαθεοχάρης Θεοχάρης
Δημοβέλης Λευτέρης
Γκουλιάκος Γιώργος
Μπάκας Θανάσης
Αλμπάνης Βαγγέλης
Σπύρου Σωκράτης
Ζιάννας Ηρακλής
Δελλής Νίκος
Τασιόπουλος Νίκος
Στεργιούλας Στέργιος
Παπαδούλης Νίκος


ΥΓ Τελικά, απ' ότι μάθαμε, στον δεύτερο αγώνα, οι παίχτες μας έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους στο ζέσταμα και στο τέλος ...κάηκαν। Δεν πειράζει όμως, τους συγχαίρουμε για τη συμμετοχή τους, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.