Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Συντονιστείτε, απόψε -२०Ιαν २०१२ και ώρα 7 μμ-εκπέμπουμε


2ο ΓΕΛ Λάρισας – Εναρξη συνεργασίας.
H ραδιοφωνική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λάρισας ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, την επίσημη συνεργασία της με το Μαθητικό Δικτυακό Ραδιόφωνο με την παρουσίαση της πρώτης από τις αναμενόμενες εκπομπές

(ακούστε μας στο YouTube)Φιλοδοξούμε να είμαστε μαζί σας με εκπομπές που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής, από Rock, Heavy Metal, House, ξένες επιτυχίες των ‘80ς και ‘90ς έως Ελληνική pop, Eντεχνο και Λαικά.

Ευχόμαστε ολόψυχα το πλήθος των σχολείων που συμμετέχουν ενεργά να πολλαπλασιαστεί με…εκθετικό τρόπο πολύ σύντομα.

Το European School Radio είναι εδώ, εκπέμπει και σας περιμένει….Συντονιστείτε ΕΔΩ!!!

HOUSE SESSIONS

Σήμερα 20 Ιανουαρίου στις 7μμ ξεκινά η πρώτη εκπομπή μας με κέφι και με μια δόση νοσταλγίας και ανεμελιάς από τα House Hits του περασμένου καλοκαιριού. Δυνατή House μουσική με ρυθμό, για χορό μέχρι τελικής πτώσης!!

Καλές ακροάσεις λοιπόν...

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.