Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχίες μαθητών μας σε διαγωνισμούς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 72ου πανελληνίου μαθητικού διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ, έξι μαθητές μας προκρίθηκαν στη Β΄ φάση του 72ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ", στα Μαθηματικά». Πρόκειται για τους:
Οι μαθητές αυτοί θα συμμετέχουν στη Β' φάση του 72ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» διεξαχθεί που θα το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 09:00 π.μ., στο 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας (Ανθ. Γαζή & Λογιωτάτου).
Εμείς, τους ευχόμαστε Καλή Τύχη.


Επίσης, στο γραπτό διαγωνισμό για το πρόγραμμα EUROSCOLA, συμμετείχαν και μαθητές μας. Δύο εξ αυτών, η Ζαχαρούλη Ελένη-Παρασκευή και η Εξάρχου Κωνσταντίνα, επιλέχθηκαν μαζί με άλλους 22 μαθητές των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Θεσσαλίας, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τη Περιφέρεια Θεσσαλίας στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο.
Ευχόμαστε και στους μαθητές αυτούς Καλή τύχη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.