Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

To 2 ΓΕΛ ...μια άσπρη μέρα

Φωτογραφίες από το σχολείο, τον αύλειο χώρο, το χώρο πρασίνου αλλά και το χιονοπόλεμο, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012, όταν χιόνισε και στη Λάρισα και τα σχολεία δε λειτούργησαν.


5 σχόλια:

Ρασκόλνικοφ είπε...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο σας ζηλεύωωωωωωω!!Στείλτε λίγο χιοοοοοονιιιι!!

Ρασκόλνικοφ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ρασκόλνικοφ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Διονύσης Μάνεσης είπε...

Έχετε χώρο για μια μετακόμιση κάπου εκεί δίπλα σας; Ένα σχολειάκι τόσο δα είμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε στο Σχολείο σας επίσημο χαρτί ότι είμασταν κλειστά εκείνη την ημέρα; Πώς τότε δημοσιεύετε τέτοιου είδους φωτογραφίες, με στο Σχολείο σας κλειστό; Παρανομία....

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.