Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

ΑποτελέσματαΔιαγωνισμού Θαλής
    Έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα του 73ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά "Ο ΘΑΛΗΣ", έχουν αποσταλεί στα σχολεία και είναι αναρτημένα στην ηλεκτρονική δ/νση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (κλικ).


 Τρεις μαθητές του σχολείου μας, έχουν πετύχει και έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Πρόκειται για τους: 


Μαντέλα Ευρυδίκη της Α’ τάξη (Α-3), 
Σασσίν Στέφανος της Α’ τάξης (Α-5)
Ζαούτσος Αντώνης της Γ’ τάξης (Γ-2)   Σημειώνεται πως η επόμενη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα γίνει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στις 09.00-12.00 πμ., στον οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού.  
   Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τους τρεις μαθητές μας, αλλά και για όλες/όλους όσοι διαγωνίζονται και τους ευχόμαστε επιτυχίες τώρα αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.Περισσότερα:  http://www.hms.gr


Στην πρωινή συγκέντρωση του σχολείου, ο Δ/ντής κάλεσε και συνεχάρη τους τρεις μαθητές μας, υπό τα χειροκροτήματα και τα εύγε καθηγητών και συμμαθητών τους

Από Μαθητικοί Διαγωνισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τι λένε για το 2

"Όπως και να το κάνουμε, αν φέρουμε την σύγκριση σε ποδοσφαιρικά κριτήρια, αν το 1o Λύκειο αντιστοιχεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, το 2ο Λύκειο είναι η Μπαρτσελόνα, με ότι κι αν σημαίνει ο σύλλογος αυτός για την Καταλονία, σε σχέση με την βασιλική Ρεάλ. Ήσασταν το Λύκειο του λαού κι αυτό, πώς να το κάνουμε, γοητεύει”.

Ρήση απόφοιτου του 1981 του 1ου Λυκείου

Το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μας

- Ένας ιστοχώρος για ένα διαρκή διάλογο -χωρίς επίλογο- από …μηδενικής βάσης. Ένας ιστοχώρο όπου, μαθητές και καθηγητές, δια-λογιζόμαστε, συλ-λογιζόμαστε, ανα-λογιζόμαστε. Ένας ιστοχώρος συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και προτάσεων, για ενημέρωση, πληροφόρηση, κατά της παρα-πληροφόρησης.
- Συν-διαλεγόμαστε, Συμ-μετέχουμε, Συν-εργαζόμαστε και αποκτούμε τη δυνατότητα και ικανότητα να οσφραινόμαστε …χρώματα, να γευόμαστε …χάδια, ν’ αφουγκραζόμαστε …αρώματα, να βλέπουμε …νοστιμιές, ν’ αγγίζουμε …ήχους.
- Γιατί, θεωρούμε πως χρήσιμον είναι να παρατηρεί κανείς τη λεπτομέρεια μέσα στην ολότητα, να ξεχωρίζει τη γοητεία μέσα στην ασχήμια, να προτιμά την ομορφιά από τη χρησιμότητα, τη χάρη από την αποτελεσματικότητα.
- Δρω γιατί Aντιδρώ, Μετέχω και Συμμετέχω είναι το σύνθημά μας.

'Ιτε παίδες. Γράφουμε, Ανα-γράφουμε, Συγ-γράφουμε και αποστέλλουμε το δικό μας κείμενο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 2genlyklar@gmail.com, για δημοσίευση.